Besyo Güncel HaberlerBesyo Yetenek Sınavları

Karamanoğlu MehmetBey Üniversitesi Besyo Sınav Öneleme Sonuçları Açıklandı

KARAMANOĞLU MEHMET BEY ÜNİVERSİTESİ ÖNELEME KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN SONUÇLARINI AÇIKLADI. SONUÇLAR HABERİMİZİN SONUNDADIR !

NOT: Adaylar Sporcu Özgeçmiş Puanlarına itirazlarını 2016-2017 Öğretim yılı özel yetenek kılavuzunda belirtilen süreler içerisinde şahsen ya da posta (kargo) yoluyla dilekçenin ıslak imzalı aslını Yüksekokul Müdürlüğüne göndererek yapmalıdırlar.

ÖNEMLİ AÇIKLAMA: Sonuç Listelerinde Belirtilen YGS Puanı Etkisi ve Sporcu Özgeçmiş Puanı Etkisi Verileri Ön Eleme Puanı Hesaplanmasında YGS ve Sporcu Özgeçmiş Puanlarının Sonuca Yüzdelik Olarak Etkisinin Göstergesidir.

  1. Sıradaki Adayın Ön Eleme Puanının hesaplanmasında Sporcu Özgeçmiş Puanı olmadığı için YGS Puanının %50’si alınmış ve Ön Eleme Puanı 170,56 olarak belirlenerek, YGS Puanının Ön Eleme Puanına Etkisi %100 olmuştur.
  2. Sıradaki Adayın Ön Eleme Puanının hesaplanmasında YGS Puanının %50’si ve Sporcu Özgeçmiş Puanının %100’ü alınarak Ön Eleme Puanı 170,40 olarak belirlenmiş, YGS Puanının Ön Eleme Puanına Etkisi %85,92, Sporcu Özgeçmiş Puanının Ön Eleme Puanına Etkisi %14,08 olmuştur.

 

SINAV KESİN KAYITLARI

Tarih: 11-14 Temmuz 2016 (08:00-17:00 saatleri arasında)

Yer: Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

Sınav Kesin Kaydı İçin İstenen Belgeler,

1) Online kayıt formu çıktısı ıslak imzalı

2) 2016-YGS Sınav Sonuç Belgesi

3) Özel kimlik belgesinin aslı ve fotokopisi (Nüfus Cüzdanı, Sürücü Belgesi, Pasaport vb., adayın soğuk damgalı fotoğrafının bulunduğu resmi belgeler özel kimlik belgesi olarak kabul edilir).

4) Milli Sporcu olanlar için Spor Genel Müdürlüğü tarafından onaylanmış Millilik Belgesinin aslını göstermek şartıyla fotokopisi,

5) Sporcu Özgeçmiş/Başarı Belgesi (Spor Genel Müdürlüğü, İlgili Spor Federasyonları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü veya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından onaylı belge (aslını göstermek üzere fotokopisi).

6) Resmi bir sağlık kurumundan alınan (üniversite hastaneleri, devlet hastaneleri veya sağlık ocakları) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu yetenek sınavlarına girmesinde bir sakınca olmadığını belirten ıslak imzalı sağlık raporu.

7) Milli sporcular için Millilik Belgesi [Milli Sporcu Belgesi, 12.05.2011 tarih ve 27932 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe konulan “Milli Sporcu Belgesi Verilmesi Hakkında Yönetmelik’e uygun olarak A, B ve C sınıfı Milli Sporcu Belgesi (Millilik kontenjanı A ve B sınıfı millilerden dolmadığı takdirde C milliler millilik kontenjanına dahil edilecektir)].

Milli Adaylar

Kadın Adaylar

ERKEK ADAYLAR LİSTESİ

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu