Besyo Güncel Haberler

Isparta Süleyman Demirel Spor Bilimleri Başvuruları

Isparta Süleyman Demirel Spor Bilimleri Başvuruları başladı. Isparta Süleyman Demirel Spor Bilimleri Başvuruları

Isparta Süleyman Demirel Spor Bilimleri Başvuruları

Başvurular 07-11 AĞUSTOS 2017 tarihleri arasında (mesai saatleri içerisinde) yapılacaktır. Aday Başvuru yaptığı gün ÖZEL YETENEK SINAVI (KOORDİNASYON) sınavına girecektir. Örneğin 08Ağustos 2017 tarihinde başvurusunu yaptıktan sonra aynı gün KOORDİNASYON sınavına girecektir.

Spor Bilimleri Mezunlarına Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Hakkı Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı, Öğretmenlik Alanları,Atama ve Ders Okutma Esaslarında aşağıda belirtilmiştir.

Adaylarımız İlgili Linkten detaylı incelemeleri gerekmektedir. Mevcut duruma göre pedagojik formasyonu almak kaydı ile öğretmenliğe başvuru yapılabilmektedir.

Spor Bilimleri Fakültesi Spor Bilimleri Bölümü olarak önceliğimiz Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni yetiştirmek olmayıp alanında uzman Spor Bilim insanlarını yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni olmak isteyenadaylara; Ülkemizde çok sayıda Beden Eğitimi ve Spor öğretmenlik Bölümü bulunmakta olup bu bölümlere başvurmalarını tavsiye ederiz.

5.Tüm adaylar Takım/Ferdi sporlarında İlgili Federasyondan, oynadığı veya katıldığı maç/müsabaka Cetvellerinin ve Yarışma Sonuç Belgesi Federasyon veya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce aslı yada aslı gibi onaylı olması gerekmektedir.Okul takımları ile Yurt dışı müsabakalara katılmış olanlar Yurt Dışı kafile listesi onaylı olacaktır.

6.Başka bir Yüksek öğretim Kurumundan disiplin cezası nedeniyle çıkarılmış bulunanlar ön kayıt yaptıramazlar.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu