Besyo Güncel Haberler

Balıkesir Besyo 2017 Özel Yetenek Sınavı Kesin Kayıt İçin İstenen Belgeler Ve Kayıt Tarihleri

2017 Özel Yetenek Sınavı Kesin Kayıt İçin İstenen Belgeler Ve Kayıt Tarihleri

KAYITLAR

1. Asil adayların kesin kayıtları, 14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılır. (Mesai gün ve saatleri içinde)

2. Belirtilen kesin kayıt tarihinde kaydını yaptırmayan ya da kaydını yaptırıp da kaydını aldıran adayların yerine yedek listeden “yedek liste kayıtları” yapılır. Bu kayıtlar için boş kontenjanlar 21-22 Ağustos 2017 tarihlerinde ilan edilir. 1.Yedek liste kayıtları, 25-29 Ağustos 2017 tarihlerinde en yüksek puan alan adaylardan sırası ile kayıt yapılır. Asil ve yedek liste kayıtlarından sonra da boş kontenjanın oluşması durumunda, boş kontenjanlar 05 Eylül 2017 tarihinde ilan edilir ve  11-12 Eylül 2017 tarihinde en yüksek puan alan adayların sırası ile ek yerleştirme kayıtları yapılır. Kayıtlarla ilgili her türlü ilanlama (kayıt tarihleri, boş kontenjan, asil ve yedek listeler gibi) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’nun ilan panosundan, Yüksekokul ve Üniversitenin WEB sayfasından yapılır. Adaylara ayrıca bir bildirimde bulunulmaz.

3. Kayıt hakkı kazanan adaylar, kesin kayıtlar için ilan edilen süre içinde gerekli belgeleri eksiksiz olarak Öğrenci İşleri’ne teslim etmek suretiyle kayıtlarını yaptırırlar. Eksik evrakla kesinlikle kayıt yapılmayacaktır.

4. Süresi içinde her ne sebeple olursa olsun kaydını yaptırmayan adaylar, kayıt haklarından feragat etmiş sayılırlar ve hiçbir şekilde kayıt hakkı talep edemezler.

KAYIT İÇİN İSTENİLEN BELGELER

1. 2017 YGS veya LYS Sonuç Belgesi (İnternetten alınan yazıcı çıktısı)

2. Lise Diplomasının Aslı (Üniversiteden Mezun olanlar için Lise Diploması ile Mezuniyet Belgesinin Asılları) (DGS ile yerleşen adaylar ayrıca Önlisans Diplomasının veya Geçici Mezuniyet/Çıkış Belgesinin aslını, transkriptinin aslını ve ders içeriklerinin onaylı fotokopisini getirmeleri gerekir.)

3. Fotoğraflı Nüfus cüzdanının onaylı örneği (Nüfus cüzdanının aslı, fotokopisi ile birlikte getirildiği zaman Yüksekokulumuzda onay yaptırılabilir),

4. 1996 doğumlu ve daha önceki yıllarda doğumlu erkek adaylar için askerlik durum belgesi,

5. 6 (altı) adet 4,5×6 ebadında vesikalık fotoğraf,

6. Sağlık Raporu : Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna kayıt için tam teşekküllü resmi bir hastaneden, bu mesleği uluslararası standartlarda yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu(fotoğraflı) alınması gerekir

7. Öğrenim harcı ilk taksiti (İkinci öğretim öğrencilerinden alınacaktır),* İkinci Öğretime kayıt yaptıracak öğrenciler, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürosuna şahsen başvurarak öğrenci numaralarını alarak öğrenim harçlarını yatıracaklardır.

8. Milli sporcular için, millilik belgesinin aslı veya noter onaylı örneğini ibraz etmek zorundadır.

9. Adaylar şahsen veya birinci derece yakınları noterden aldıkları vekalet ile kayıt yaptırabilirler.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu