Besyo Güncel Haberler

Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Sınav Sonuçları Hakkında !

Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Yetenek Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak ?

Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Yetenek Sınavları Haziran ayının son haftalarında yapıldı fakat sonuçları açıklanmadı. Anadolu Üniversitesinin Spor Bilimleri Yetenek Sınavına giren tüm adaylar sabırsızlıkla sonuçların açıklanmasını beklemektedir.

Sınav bitti herkesin YGS puanı da belli fakat eksik olan çok önemli bir konu var.  O eksik olan şey ise OBP ( Orta öğretim Başarı Puanı ). Birçok aday OBP puanını bilse de Üniversite tüm adayların obp ve ygs puanlarını ÖSYM veri tabanından sağlamaktadır. Ösym ise tüm adayların OBP puanlarını LYS sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte açıklamaktadır. Bu durumda sınav sonuçları için gerekli olan OBP puanı için LYS sonuçlarını beklemek gerekiyor. ÖSYM yaptığı açıklamaya göre LYS sonuçlarını 18 Temmuz 2016 tarihinde açıklayacağını belirtti. Anadolu Üniversitesinin sınav kılavuzunda da sınav açıklanma tarihi olarak 18 Temmuz 2016 yazmaktadır.

Sonuç olarak Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri yetenek Sınav sonuçları bir aksilik olmadığı sürece 18 Temmuz 2016 tarihinde saat 18.00 ye kadar  açıklanmış olacaktır.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu