Antrenörlük Kursları ve Hakemlik Kursları

Adana’da Softbol Antrenörlük Kursu Açılacaktır

ADANA İlinde  02-12  ARALIK 2019 Tarihleri Arasında Softbol ve Beyzbol branşında 1Kademe  Antrenör Yetiştirme Kursu Açılacaktır.

YER:  Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi

NOT: Kursların açılabilmesi için her branşa en az 20 Antrenör başvuru yapmalıdır. Kurs katılımlarının düşük olması halinde kurslar açılmayacaktır.

Kursa katılım için istenilen evraklar ve kurs başvuru formunun imzalı hali federasyonumuzun kurs müdürüne, kursun ilk günü teslim edilecektir. Son başvuru tarihinden (29 KASIM 2019) sonraki kurs ücret iadesi talepleri hiçbir şekilde değerlendirilmeye alınmayacak olup, ücret iadesi yapılmayacaktır.

  1. En az lise veya dengi okul mezunu olmak,
  2. Görevini Devamlı Yapmasına Engel Olabilecek Akıl Hastalığı İle Malul Olmamak,
  3. Taksirli Suçlar Hariç Olmak Üzere, Altı Aydan  Fazla Hapis Ya Da Affa Uğramış Olsalar Bile, Devletin Şahsiyetine Karşı İşlenen Suçlarla, Zimmet, İhtilas, İrtikâp, Rüşvet, Hırsızlık, Dolandırıcılık, Sahtecilik, İnancı Kötüye Kullanma, Hileli İflas Gibi Yüz Kızartıcı Veya Şeref Ve Haysiyeti Kırıcı Suçtan Veya İstimal Ve İstihlak Kaçakçılığı Hariç Kaçakçılık, Resmi İhale Ve Alım Satımlara Fesat Karıştırmak, Devlet Sırlarını Açığa Vurmak Suçlarından Dolayı Tecil Edilmiş Olsa Dahi  Ceza Almamış Olmak,
  4. 7/1/1993 Tarihli Ve 21458 Sayılı Resmî Gazete ’de Yayımlanan Gençlik Ve Spor Genel Müdürlüğü Amatör Spor Dalları Ceza Yönetmeliği Ve Hazırlanacak Federasyon Disiplin Talimatına Göre Son Üç Yıl İçinde Bir Defada Altı Aydan Fazla Ve/Veya Toplam Bir Yıldan Fazla Ceza Almamış olmak

2 Yorum

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu