Güncel Haberler

Adalet Bakanlığı Gardiyan Alımı Sonuçları 2017

Adalet Bakanlığı Gardiyan Alımı Sonuçları 2017 ne zaman açıklanacak ? Adalet Bakanlığı Gardiyan Alımı sonuçları açıklanır açıklanmaz sitemizde yayımlanacaktır. infaz ve koruma memurları alımı sonuçları açıklandı.

İZMİR SONUÇLARI AÇIKLANDI SONUÇLAR İÇİN BURAYA

GAZİANTEP SONUÇLARI AÇIKLANDI SONUÇLAR İÇİN BURAYA

SAMSUN SONUÇLARI AÇIKLANDI SONUÇLAR İÇİN BURAYA

Adalet Bakanlığı Gardiyan Alımı Sonuçları 2017

Adalet Bakanlığı Gardiyan Alımı Sonuçları açıklandığı anda yukarıdaki bağlantımız aktif hale gelecektir ve sonuçlara erişim sağlanacaktır.

Sonuçlar için sayfamızı sık sık ziyaret edin. Haberlerimizden bildirim almak için bildirim almayı etkinleştirmeyi unutmayın.

İnfaz ve koruma memurları için ilan edilen pozisyon sayısının on katı aday içerisinden boy ve kilo şartını taşıyanlar sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır.

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan infaz ve koruma memuru adaylarının boy ve kilo ölçümleri her bir adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu için ayrı ayrı olmak üzere 13/11/2017 ve devam eden günlerde yapılacak olup, adayların boy-kilo ölçümüne hangi gün katılacakları ilgili sınav merkezlerince ilan edilecektir. Boy kilo ölçümüne katılmayanların mazeretleri kabul edilmeyecek, sözlü sınava katılamayacaklardır.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu