Güncel Haberler

Ücretli Öğretmenlere Kadro Geliyor !

İŞTE FACEBOOK ADRESİNDEN PAYLAŞILAN O AÇIKLAMALAR.
Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Orhan Erdem Beylerle makamında Yeni Dünya’yı Yeni Eğitim sistemini ve en önemlisi Öğretmenleri kadroları Branşları konuştuk. Yirmibin’den daha fazla atama yapacağız her branşta alım artacak dediler. Verimli ve samimi bir görüşme oldu bir çok konuda bilgi edindik. #YeniDünyaPartisi #YeniNesilSiyaset

Sabaha kadar uyutmadınız ki Sesiniz olmamak mümkün değil. Benim başka konu ile ilgili Eğitim sistemi ile ilgili görüşmem olacaktı. Ama konu değişti gündem siz oldunuz. Bunları yazdıklarınız taleplerinizi hepsini emin olun madde madde ilettim. Bir saatlik özel bir bir görüşme oldu hepsini sordum. En çok soruların cevabını kısaca yazayım.
1. Atamalar Hazine Maliye ne kadar izin verirse o kadar artacak 20.000’den daha fazla olacak rakam sürpriz bekleyin dediler.
2.Mülakat artık sorun olmayacak Güvenlik soruşturmasında olumsuz durum yoksa PKK Fetö bağlantısı yoksa sınav puanından daha az puan verilmeyecek dediler.
3.Ücrteli öğretmenler için çalışma var daha net değil en az 3 yıl veya 5 yıl görev yapanlar Yapılacak atamalar haricinde kadroya alınacak.

4.Mesleki teknik branşlar ve Bilişim Kodlama VS kadroları artacak.
Başka Toplantım var daha uzun ve detaylı yazamıyorum. Teşekkürler

kaynak: ogretmenlersitesi.com/ucretli-ogretmenlere-kadro-geliyor/45371/

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu