Besyo Güncel Haberler

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Besyo Yetenek Sınav Başvuruları

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Besyo Yetenek Sınav Başvuruları başladı. Kütahya Besyo Başvuru tarihleri, Kütahya Besyo Sınav tarihleri ne zaman yapılacak.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi sınavı en son yapan yerlerden birisi olmasının yanısıra 326 kişilik kontenjanı ile gözde yerlerden birisi olarak göze çarpıyor.

KÜTAHYA BESYO PARKUR ÇALIŞMALARI VE DETAYLI BİLGİLER İÇİN OLUŞTURDUĞUMUZ WHATSAP GRUBUMUZA BEKLERİZ

WHATSAP GRUBUMUZA KATILMAK İÇİN BURAYA

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Besyo Yetenek Sınav Başvuruları 14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacak. Son sınav yerlerinden biri olan Kütahya Besyo başvuruları 14-18 Ağustos tarihleri arasında alacak. Başvurular şahsen yapılacaktır. (vekaletle veya başka bir usulde kayıt yapılamaz.) Sınav Tarihleri : 21-24 Ağustos 2017 

Kütahya Dumlupınar Besyo Taban Puanları :

  •  Engelli Adaylar 100.000 Puan
  •  Milli Sporcular 150.000 Puan
  •  Diğer Alan Mezunları 180.000 Puan

KÜTAHYA dUMLUPINAR BESYO KONTOJAN SAYILARI

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Besyo Yetenek Sınav Başvuruları

ÖN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER
Adaylara ön kayıt esnasında birer fotoğraflı aday bilgi formu hazırlanır. Adaylar bu belgeyi ve kendilerinin getirecekleri soğuk damgalı özel kimlik belgelerinden birini (Nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) tüm sınav boyunca yanlarında bulundurmak zorundadır. T.C. Kimlik Numarası ve soğuk damgası bulunmayan, belirli olmayan ve özelliğini kaybetmiş fotoğrafsız ya da fotoğrafı kendisine benzemeyen kimliklerle adayın ön kayıt işlemi yapılmaz. Ön kayıt için istenen belge ve koşullar aşağıda sıralanmıştır.
1. Form dilekçe (kayıtlar sırasında kayıt biriminden verilecektir),
2. Son altı ay içinde çekilmiş iki adet vesikalık fotoğraf, (Erkekler sakalsız).
3. Nüfus cüzdanı veya TC Kimlik Kartı fotokopisi (Aslı kayıtta ibraz edilecektir),
4. 2017 yılına ait LYS sonuç belgesi,
5. Mezunların diploma fotokopisi (Diploma aslı kayıt sırasında ibraz edilecektir), mezun olma durumunda olanların ise okul müdürlüğünden alacakları durumunu belirten bir belge,
6. Sağlık beyan formu (kayıtlar sırasında kayıt biriminden verilecektir),
7. Milli sporcular için; Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün 12.05.2011 tarihinde 27932 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Milli Sporcu Belgesi Verilmesi Hakkında Yönetmelik kapsamında belirtilen (A), (B) ve (C) sınıfı Millilik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği. (Aslı kayıt esnasında ibraz edilecektir).
8. Sınavsız geçiş ile meslek yüksekokulları veya açık öğretimin kontenjan sınırlaması olmayan programlarına 2016-ÖSYS’de yerleştirilen adaylar; kayıtlı oldukları okuldan bu durumlarını belirtir belge.
9. Engelli adaylar; bir üniversite veya devlet hastanesinden aldıkları “engelli sağlık kurulu raporu”

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu