2017 Besyo Yetenek Sınavları

Kayseri Erciyes Üniversitesi Besyo Yetenek Sınavı 2017

Kayseri Erciyes Üniversitesi yetenek sınavı ile öğrenci alımı yapacaktır. Öğrenci alımını nasıl yapacağı sınav kılavuzunda açıkça belirtilmiştir. Erciyes Üniversitesi Besyo Yetenek Sınavı 2017

Erciyes Besyo Önemli Tarihler :

  • Ön Kayıtlar : 3-7 Temmuz 2017
  • Yetenek Sınavı : 12-14 Temmuz 2017

Erciyes Besyo Taban Puanları : 

  • Tüm Bölümler : 200
  • Milli Sporcular : 150 (öğretmenlik 200)
  • Spor Çıkışlılar: 200 (öğretmenlik 200)

Erciyes Besyo Taban Puanları : 

SINAV İLE İLGİLİ ÖNEMLİ HUSUSLAR : 

  1. Özgeçmiş müracaatları sadece Basketbol, Futbol, Halk Oyunları, Hentbol, Voleybol, Atletizm, Artistik jimnastik, Badminton, Boks, Güreş, Judo, Kayak, Kick Boks, Muay Thai, Oryantiring, Taekwondo, Tenis, Yamaç Paraşütü ve Yüzme branşlarında kabul edilecektir. Bahsedilen bu branşlar dışında özgeçmiş müracaatı alınmayacaktır. Koordinasyon parkuruna ise bahsedilen bu branşlar dışında da adaylar müracaat edebileceklerdir. Diğer bir ifade ile tüm adaylar özgeçmiş puanı olmaksızın koordinasyon parkuruna katılabileceklerdir.
  2. En az 3 yıl lisanslı sporcu özgeçmişi bulunmayan adaylar özgeçmiş değerlendirilmesine alınmazlar. Okul lisansları da değerlendirmeye alınmaz. Bu iki kurala uymayan adayların müracaatları için özgeçmiş standart puanı hesaplanmaz.
  3. Sporcu Özgeçmiş Belgeleri spor federasyonlarından ve/veya Spor Genel Müdürlüğü’nden onaylı olmalıdır. Onaylatılmayan belgeler geçersiz sayılacaktır.

ERCİYES BESYO 2017 YETENEK SINAV KILAVUZU 

KAYSERİ LİDER BESYO HAZIRLIK KURSU KAYITLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu