2017 Besyo Yetenek Sınavları

Iğdır Üniversitesi Besyo Yetenek Sınavı 2017

Iğdır Üniversitesi Besyo Yetenek Sınavı 2017 açıklandı.Iğdır Üniversitesi Besyo Yetenek Sınavı ile öğrenci alımı yapacaktır. Iğdır Üniversitesi Besyo Yetenek Sınavı 2017

Iğdır Üniversitesi Besyo Taban Puanları :

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 180 – Spor 160 – Milli 150

Iğdır Üniversitesi Besyo Bölüm Kontenjanı:

Beden Eğitimi Öğretmenliği : 37 Erkek – 23 Kadın : 60

Iğdır Üniversitesi Besyo Yetenek Sınavı 2017 Önemli Tarihler :

Sınava giriş başvurusu tamamlanan her aday 200.00 TL karşılığında beceri-koordinasyon parkurunu tanıma ve iki (2) defa deneme hakkına sahip olacaktır.

Belge kontrolü ve kesin başvuru işlemleri esnasında, adayların; 200.00 TL’lik ödeme yaptıklarına dair dekontlarının bir nüshasını sınav başvuru için gerekli evraklar ile birlikte görevlilere ibraz etmeleri gerekmektedir. Adayların “Özel Yetenek Sınavı parkur denemeleri ve tanıtım hizmeti ücreti” ibareli dekontunu ibraz etmeleri zorunludur, ibraz etmeyen adayların başvurusu kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Parkur deneme hakkını iki kez kullanmış olmasına rağmen, tekrar deneme yapmak isteyen adayların, fazladan her bir deneme için, belirtilen hesap numarasına 50.00 TL Parkur deneme ve tanıtım ücreti yatırmaları ve dekontlarının bir nüshasını görevlilere ibraz etmeleri gerekmektedir.

Parkur deneme ve tanıtım ücreti; HALK BANKASI- Iğdır Şubesi, TR54 0001 2009 6790 0006 0000 40 hesabına yatırılacaktır.

Sınav ile ilgili önemli hususlar: 
Özel Yetenek Sınavı, tek beceri-koordinasyon parkuru kullanılarak yapılacaktır. Her adaya iki deneme hakkı verilecek ve en iyi derecesi geçerli kabul edilecektir.

Erkek adaylardan parkur derecelerine göre en iyi dereceyi elde eden ilk 148 kişi arasına girenler, Kız adaylardan parkur derecelerine göre en iyi dereceyi elde eden ilk 92 kişi arasına girenler, değerlendirmeye tabi tutulacaklardır.

 

IĞDIR BESYO YETENEK SINAV KILAVUZU

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu